петък, 5 ноември 2010 г.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н  АД Р Е С




До

Г-н Фикрет Индже-

Председател на надзорния съвет на „Алкомет”АД

гр.Шумен



ДО

г-н Димитър Трифонов,

Председател на СО-КНСБ при

“Алкомет” АД

гр.Шумен



СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,



Изключително ми е приятно, от името на РС на КНСБ- Шумен да Ви поздравя по повод вашия професионален празник-Денят на металурга и 29 годишнината от откриването на „Алкомет” АД гр.Шумен.

Позволете ми чрез Вас да приветствам цялото ръководство, всички работници и служители на “Алкомет”АД, както и всички Ваши гости.

Не можем да скрием задоволството си от работата и постигнатото във Вашата фирма, въпреки обективните пречки и икономическата криза през последните години в страната ни.

След извършената пълна и успешна приватизация продължавате с инвестициите, чрез които осигурявате трайно и възходящо развитие и утвърждаване на фирмената марка в страната и чужбина.

Хармонизирането на отношенията между труда и капитала, основаващи се на доверие, честност и взаимно уважение са неосторим факт в “Алкомет” АД и пример за етични стандарти на поведение в много ог фирмите в областта.

Пожелаваме на Вас и Вашите семейства много здраве , успех и благополучие !



ВЕСЕЛ ПРАЗНИК !



РС на КНСБ- Шумен

05.11.2010 г. Председател:

Анета Денева

Няма коментари:

Сто знамена за ШУМЕН!

СНЦ “Солидарно общество” - Шумен събира средства или знамена за инициатива, породена от чист патриотизъм към родината ни и града ни. Целта ...