понеделник, 7 март 2011 г.

Пламен Димитров: Ще стигнем до Борисов заради железниците

София /КРОСС/ Преговорите на синдикалните федерации на железничарите продължават и ще продължат и по време на планираната стачка от 10 март. Към стачните искания сме добавили и подписване на споразумение, свързано с инвестиционния процес. В следващите дни ще се наложи в преговорите да участват и хора от финансовото министерство или Симеон Дяков, за да стигне това най- накрая и до премиера Бойко Борисов, за да получим гаранции. Това заяви лидерът на КНСБ Пламен Димитров интервю за Информационна агенция КРОСС.
Според него има напрежение и в секторите, където се очаква приватизация, концесия и преструктуриране. В „Булгартабак", във ВМЗ Сопот, в ТЕРЕМ -заради неплатени заплати, а в другите по-скоро заради неяснотата до какви социални ефекти ще стигнат промените. Освен това заради предстоящото концесиониране на пристанища и летища също може да възникне напрежение", разясни Димитров.

Няма коментари:

Първомайски спортен празик по случай деня на труда

На 28.04.2024г. от 9:00ч. на спортните площадки на СУ”Сава Доброплодни” се проведоха традиционните първомайски спорни игри организирани от Б...