сряда, 20 септември 2017 г.

КНСБ чрез Колежа за работническо обучение, провежда обучение на работници от "Ново стъкло" ЕАД гр.Нови пазар, по ОПРЧР схема "Ваучери за заети лица"

На 14 и 18.09.2017 г. стартираха обучения по КК4 Дигитална компетентност и КК2 Английски език по ОП РЧР схема "Ваучери за заети лица. Обучаемите са работници и служители от "Ново стъкло" ЕАД, а обучаваща институция е Колежа за работническо обучение към КНСБ. Доброто взаимодействие с предприятието, качественото обучение и мотивация на работещите ще доведе до още по - добро партньорство. Обученията ще се извършват на територията на СУ "Васил Левски " Нови пазар за което благодарим на Директора на училището г-жа Снежана Райкова.. "Само доброто взаимодействие между бизнеса, местната власт и синдикатите, може да доведе до устойчивост и развитие както на човешките ресурси, така и на доходите на работещите." сподели Радостин Павлов - общински координатор на КНСБ Нови пазар.

Няма коментари:

Сто знамена за ШУМЕН!

СНЦ “Солидарно общество” - Шумен събира средства или знамена за инициатива, породена от чист патриотизъм към родината ни и града ни. Целта ...